top of page

Merken

WIJ WERKEN MET DIVERSE MERKEN IN ONZE SALON.

ZO KUNNEN WIJ U DE PERFECTE BEHANDELING AANBIEDEN.

SANS SOUCIS
Sans Soucis is de bron van natuurlijke schoonheid en gelooft dat een gehydrateerde huid een mooie huid is. De innovatieve huidverzorging is al bijna 80 jaar gebaseerd op een uniek ingrediënt: thermaal water uit eigen bron, vol mineralen en sporen-elementen. Alle producten bevatten hoogwaardige werkstoffen die een weldaad zijn voor de huid. Maximale huidtolerantie is gegaran-deerd zodat de huid haar mooie, stralende en jeugdige uitstraling behoudt. Sans Soucis gelooft niet in wonderen, maar vertrouwt op de wetenschap om de werking van al zijn producten te bewijzen.

 

van de kraats, van de kraats veenendaal, sans soucis

DECAAR
Decaar producten worden vervaardigd met behulp van actieve, natuurlijke in- grediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam en voor het milieu. Door constante innovatie garanderen zij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.

van de kraats, van de kraats veenendaal, décaar

MAKE UP FACTORY
Professionele cosmetica, niet alleen te gebruiken door make-up artiesten maar ook voor alle vrouwen die naar topkwaliteit producten verlangen.
Het uitgebreide en unieke assortiment maakt het mogelijk voor iedere vrouw om haar eigen persoonlijke make-up look te creëren en om zo haar individuele schoonheid te benadrukken.

Alle producten zijn dermatologisch goedgekeurd en voor een optimale
huidverdraagzaamheid getest. Door het weglaten van parabenen en parfum, zijn de producten van Make Up Factory ook geschikt voor vrouwen met een veeleisende en gevoelige huid.

van de krats, van e kraats veenendaal, make up factory
van de kraats, van de kraats veenendaal, make up factory
van de kraats, van de kraas veenendaal, make up factory
van de kraats, van de kraats veenendaal, make up factory

ALESSANDRO
Individuele verzorging voor verschillende nageltypen. NailSpa is een unieke nagel- verzorgingslijn die op de verschillende behoeften van diverse nageltypen is
afgestemd. NailSpa opent een volledig nieuwe wereld van de perfecte nagel- verzorging. De combinatie van pro-fessionele vakkennis, etherische oliën en
intensief werkende plantenextracten leiden tot zichtbare resultaten bij nagels en handen.

van dekraas, van de kraats veenendaal, alessandro

STRIPLAC
Striplac is de wereldwijd unieke nagellak die zich aanzienlijk langer houdt dan
traditionele nagellak, die niet splijt en geen enkel oplosmiddel of aceton voor het verwijderen nodig heeft. Want Striplac wordt simpelweg van de nagel losgetrokken, zodra van kleur gewisseld moet worden. En toch is Striplac een nagellak en GEEN folie. Striplac bestaat uit een elastische en flexibele sub-stantie, die absoluut onbreekbaar en splijtvast is. En, eenmaal losgetrokken, is de blote natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd. Striplac is voor alle vrouwen, die geen kunstnagels of UV-manicure willen, maar wel ver-langen naar een langhoudende, splijt- vaste lak, die zij zelfstandig kunnen verwijderen.

van ekraats, van de kraats veenendaal, striplac
bottom of page