top of page

Homeopathie

BIJ ONS VINDT U EEN TAL AAN HOMEOPATISCHE MERKEN.

DAARNAAST HEBBEN WIJ OOK ONZE EIGEN HOMEOPAAT DIE U VAN DIENST KAN ZIJN.

HEEL

Heel is een farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en
produceren van geneesmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. Het zijn pioniers op het gebied van natuurlijke geneeskunde, en hun nieuwsgierige geest
bepaalt hoe ze denken en werken. Deze manier van denken is de drijvende kracht achter het bedrijf van vandaag en gaat terug tot de oprichter, Dr. Hans-Heinrich Reckeweg.

 

Een ander onderscheidend kenmerk is de sterke betrokkenheid bij wetenschappelijk
onderzoek en het verzamelen van bewijsmateriaal. De natuurlijke genees-middelen zijn veilig en efficiënt bij de behandeling van vele ziekten. Met behulp van spraakmakende onderzoeks-technologieën, praktijkgericht en experimen- teel klinisch onderzoek, zet Heel zich in om na te gaan hoe deze geneesmiddelen werken in het lichaam. Het doel: therapieën
ontwikkelen die nog beter zijn afgestemd op de medische behoeften van patiënten.
Zij zijn ervan overtuigd dat er een toekomst is weggelegd voor een geneeskunde die steunt op de versterking van het vermogen van biologische netwerken om zichzelf te reguleren met therapeutische hulp. De geneesmiddelen van Heel bestaan uit lage concentraties van verschillende natuurlijke werkzame bestanddelen (multi-component) die tegelijkertijd werken op meerdere fronten (multi-target). Wanneer biologische netwerken ontregeld geraken zodat er ziektes opduiken, biedt deze unieke therapeutische aanpak dus een veilige en efficiënte manier om het zelfregulerende vermogen van het lichaam te herstellen.

 

Andere homeopatische merken die wij verkopen zijn o.a.: Pflüger, VSM, A. Vogel, etc.

van de kraats, van d kraats veenenaal, homeopathie, heel

PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE & KLASSIEKE HOMEOPATHIE A.VONK
 

André Vonk heeft na zijn studie aan de Neder-landse Academie voor Natuurgeneeskunde inmiddels 36 jaar praktijkervaring.
In de natuurgeneeskunde staat niet de ziekte, maar de zieke mens centraal. Lichaam, geest en sociale factoren zijn bepalend voor een goede gezondheid. Met natuurgeneeskunde worden niet alleen de symptomen aangepakt, maar wordt ook dieper gewerkt. Het is gericht op het wegnemen van de oorzaak en van klachten.

 

Voedings- en leefadviezen en natuurlijke geneesmiddelen zijn een belangrijk onderdeel van een natuurgeneeskundige behandeling. Ze vormen een ondersteuning bij het bereiken van een goede gezondheid. Natuurgeneeskunde is
geschikt voor alle leeftijden en voor alle klachten.

 

Regulier diagnostiek:
- Bloeddruk
- Cholesterol
- Suiker
- Urine combi 10
- Arteriosclerose en zuurstof met StiffnoGraph
- Lichaamsverzuring met DuoTest

 

Alternatieve diagnostiek:
- Oogdiagnose
- Electro Acupunctuur naar Voll

 

Wilt u meer weten? Kijk op zijn site: www.homeopaath.nl
 

 

CONSULT
U kunt telefonisch of in de winkel een afspraak maken voor een consult. Hij is op maandag en af en toe op dinsdag aanwezig. De kosten zijn €68,00 per consult.

 

 

VERGOEDINGEN
Consulten bij klassiek homeopaten en natuurgeneeskundigen die zijn aangesloten bij
de NWP worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze vergoedingen zijn opgenomen in de aanvullende verzekering en kunt u vinden in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. Wij adviseren u om voor de behandeling eerst contact op te nemen met uw verzekeraar over de hoogte van de vergoedingen.

 

Voor meer info klikt u op de volgende link:

van de kraats, va d kraas veenendaal, andre vonk, homeopaat
bottom of page