top of page

Babyverzorging

OOK VOOR DE ALLER KLEINSTE WILLEN WE HET BESTE!

HEROBILITY

De Herobility drinkspenen hebben de vorm van een borst en zijn perfect
afgestemd op de babymond. Dit unieke gepatenteerde ontwerp maakt dat baby’s gemakkelijk de overgang maken van borstvoeding naar flesvoeding. De natuurlijk vorm-gegeven speen van de drinkflessen past goed in de babymond. Baby’s pakken de ovale speen goed vast met hun mond en drinken zoveel als ze nodig hebben. 
Bij het mengen van babyvoeding wordt vaak de speen dubbelgevouwen of het gat afgedekt met de vingers en wordt de fles geschud. Op die manier komen er bacteriën op de speen en wordt er geknoeid. Behalve morsen zijn ook klontjes in de melk een probleem. Met als gevolg dat uw kind teveel lucht binnenkrijgt.

 

De flessen van Herobility zijn anders. Door het unieke mengsysteem ver-andert de beker in een shaker. Flesvoeding mengen zonder klontjes, morsen en geklieder zijn verleden tijd. En het speciale mengdeksel be-schermd de drinkspeen als je de fles meeneemt.

van de kraats, van de kraats veenendaal, herobility

LOUIS WIDMER BABY PURE

De BabyPure-lijn is teruggebracht tot het essentiële en respecteert de kenmerken en de perfectie van de gevoelige babyhuid.
 

BabyPure is afgestemd op wat de gevoelige babyhuid nodig heeft en verzorgt de huid zonder parabenen, kleurstoffen, alcohol, nanomaterialen, PEG-emulgatoren en siliconen. Er is ook geen enkele reden om parfum toe te voegen. Wat ruikt er immers beter dan de huid van je baby?
Geniet van de mooie verzorgings-momenten met je kindje en vertrouw op Louis
Widmer: zij hebben bijna 60 jaar ervaring met de ontwikkeling van
dermatologische producten.

van de kraats, vande kraats veenendaal, louis widmer
bottom of page