top of page

Lichaamsverzorging

LAAT U HUID STRALEN!

WERFZEEP

Werfzeep is in 2009 ontstaan vanuit Eveliens voorliefde voor oude am-bachten en natuurproducten. Tijdens een reis door Canada die zij en Laurens maakten belandde ze op een idyllische familieboerderij waar onder meer zeep werd gemaakt, met een pollepel en een enorme pan. Het houten huis rook sprookjesachtig heerlijk en meteen de eerste dag
hielp Evelien mee met zeep maken.
Tot haar verrassing was deze hand-gemaakte zeep, die in de douche en bij de gootsteen lag, zacht en ver-zorgend voor haar huid. Van kleins af aan geplaagd met eczeem was zeep al jaren uit den boze, maar deze zeep bleek een heel ander verhaal dan de soorten waar ze tot dan toe kennis mee had gemaakt, en die haar voornamelijk een trekkerige huid bezorgden. Zeep gemaakt van oliën is een volstrekt ander product dan fabriekszeep gemaakt van geraf-fineerde vetzuren, met toevoegingen zoals schuimverbeteraars, syn-thetische parfums en conserveer-middelen, waar ook nog de glycerine van afgeroomd is. Deze ontdekking wasgenoeg voor Evelien om geheel in de ban te raken van zeep, het am-bachtelijke zeepzieden, alle mogelijke ingrediënten en de werking op de huid.

 

Ze begon haar zepen te ontwikkelen in een historische werfkelder aan de Utrechtse Oudegracht. Nu, negen jaar later werken ze met een fantastisch team in hun prachtige zeepatelier aan de Westerkade.

van de kraats, van de kraats veendaal, werfzeep

JANZEN

JANZEN is ontstaan uit onze liefde voor reizen. Tijdens een bezoek aan Grasse, in het zuiden van Frankrijk, ontstond het idee van het ‘alledaags maken van niet-alledaagse rijkdom’. Ze begonnen met het combineren van bijzondere ingrediënten, geuren en kleuren, zoals ze dat in Grasse hebben ervaren. Vanuit de gedachte die geuren- en kleurenpracht niet alleen dáár te beleven, maar de hele wereld ervan te laten genieten.
JANZEN-producten vertellen je het verhaal van reizen over de hele wereld. Van Australisch sandelhout tot Indische patchouli en van Chinese jasmijn tot de Franse roos.De unieke formules en verschillende pure ingrediënten, maken de producten van JANZEN een onmisbaar element in elk huis. Het zijn geuren en crèmes die zorgen voor een puur en ont-

spannen moment van thuiskomen.
Ontstaan in Grasse, verzameld over de hele wereld en met een Neder-landse touch. Een combinatie van kennis, kwaliteit, vakmanschap, pure ingrediënten en noordelijke esthetiek zorgen voor ‘pure moments of happiness’.

van de kraat, van de kraat veenendaal, janzen

YOUALL

Een zuiver en eerlijk merk, vegan, zonder microplastics en parabenen.
Revolutionair in body care! Youall is zo zuiver dat het geschikt is voor ieder huidtype.

 

Voor iedereen dus! Dus ook voor you!

van de kraa, van e kraats veenendaal, youall

COLLISTAR

Innovatieve formules, gecreëerd door het Italiaanse R&D team van Collistar, krijgen vorm in een breed scala van producten voor hem en haar. Make-up, gezichts-, lichaams-, haar- en zonverzorging en parfum; Collistar is zonder twijfel een ‘total beauty brand’, die innovatieve speciali-teiten biedt in een assortiment dat uniek is in de cosmeticamarkt.

van de kraats, van de kraats veenendaa, collistar
bottom of page