top of page

Cosmetica

BENT U OPZOEK NAAR EEN MOOI COSMETICA PRODUCT?

KOM LANGS EN WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

JOHN VAN G

John van G make-up Collection creëert schoonheid en laat je stralen. Het merk bestaat al meer dan dertig jaar en onderscheidt zich door het concept van de navulbare Beauty Boxen. Het biedt keuze uit een veelzijdig kleurenscala lipsticks, nagellakken, mascara’s, foundations en poeders. Voor iedere huidconditie zijn er productvarianten, dus ook voor jou!

 

De producten van John van G make-up Collection zijn aantrekkelijk geprijsd en dierproefvrij.
 

van de kraats, van de kraats veenendaal, john van g

COLLISTAR

Innovatieve formules, gecreëerd door het Italiaanse R&D team van Collistar, krijgen vorm in een breed scala van producten voor hem en haar. Make-up, gezichts-, lichaams-, haar- en zonverzorging en parfum; Collistar is zonder twijfel een ‘total beauty brand’, die innovatieve speciali-teiten biedt in een assortiment dat uniek is in de cosmeticamarkt.

van de kraats, va de kraats veenendaal, collistar

MAKE UP FACTORY
Professionele cosmetica, niet alleen te gebruiken door make-up artiesten maar ook voor alle vrouwen die naar topkwaliteit producten verlangen.
Het uitgebreide en unieke assortiment maakt het mogelijk voor iedere vrouw om haar eigen persoonlijke make-up look te creëren en om zo haar individuele schoonheid te benadrukken.

Alle producten zijn dermatologisch goed-gekeurd en voor een optimale huidverdraag-zaamheid getest. Door het weglaten van parabenen en parfum, zijn de producten van Make Up Factory ook geschikt voor vrouwen met een veeleisende en gevoelige huid.

van de krats, van e kraats veenendaal, make up factory
van de kraats, van de kraats veenendaal, make up factory
van de kraats, van de kraas veenendaal, make up factory
van de kraats, van de kraats veenendaal, make up factory
bottom of page