top of page

Laat U testen

LAAT U TESTEN IN ONZE WINKEL.

WIJ BIEDEN VERSCHILLENDE TESTEN AAN VOOR HET BEWUST WORDEN VAN EEN GEZONDERE LEVENSTIJL!

VERZURINGSTEST 

 

Wat kunt u doen tegen verzuring? Ontzuren!
Voor veel mensen is niet bekend dat allerlei gezondheidsklachten kunnen voortkomen uit het verzuren van het lichaam.
Voeding, stress, medicijnen en overmatige spierbelasting produceren na verbranding zure afvalstoffen. Uw lichaam moet deze kwijt om de zuurgraad van het bloed op een constant niveau te houden.

 

Omdat het lichaam deze niet allemaal kan uitscheiden of neutraliseren, worden de zuren in de verschillende delen van het lichaam opgeslagen. Vooral na het 40ste levensjaar nemen de zure afzettingen in de gewrichten, het bindweefsel, de spieren en de bloedvaten in een snel tempo toe: het lichaam verzuurt!
Afhankelijk van de plaatsen in het lichaam waar de zuren zich ophopen, kunnen nu allerlei verzuringsklachten ontstaan, zoals bijv. spierpijnen, gewrichtspijnen, moeheid,huidklachten, schimmel- infecties en ontstekingen. In een 2e fase kan, al naar gelang
de aanleg hiervoor, verzuring leiden tot chronische aandoeningen als artrose, jicht, artritis, verhoogde bloeddruk, fibromyalgie, verhoogd cholesterol en osteoporose.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAGNESIUMTEST

 

Geheel gratis advies en uitleg over magnesium.Door veranderingen in de manier waarop onze voeding gemaakt wordt lopen we
steeds vaker kans op een magnesiumtekort. Dat is een probleem, omdat het een essentieel mineraal is dat bij meer dan 300 lichaamsprocessen betrokken is.
Voornamelijk ouderen lopen risico, maar ook bij jongeren komt het steeds vaker voor. Een derde groep die veel voordeel heeft bij magnesium zijn sporters. Die putten hun magnesiumvoorraden uit bij transpiratie tijdens het sporten. Vast is komen te staan dat vrouwen in de overgang in de meeste gevallen ook een tekort aan magnesium hebben.

 

Magnesium is goed voor:

  •  De werking van spieren

  •  Sterke botten

  •  Vermindering van vermoeidheid

  •  Activeert natuurlijke energie

  •  Sneller herstel

  •  Mentale weerbaarheid, geestelijke veerkracht en een heldere   geest

  •  Positieve invloed om het zenuwstelsel

 

WILT U WETEN OF U EEN VERHOOGDE KANS

HEEFT OP VERZURING?
KOM DAN LANGS VOOR EEN GRATIS VERZURINGSTEST!

DOE DE GRATIS TEST

Kom er achter of u een magnesium tekort heeft, Ieder lichaam is anders, en daarom is het van groot belang dat u een persoonlijk advies krijgt. Door middel van trainingen zijn wij deskundig en kunnen u alles vertellen over magnesium en de producten.

bottom of page